Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

До уваги жителів Великобілозерського району!

 

     В рамках реалізації Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної  політики та протидії торгівлі людьми на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 26 січня 2017 року № 57, за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам -  мешканці Великобілозерського району мають можливість отримати адресну соціальну допомогу для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі.

     Право на отримання соціальної допомоги має один із батьків, який працює не менше ніж 6 місяців у бюджетній установі, та має реєстрацію місця проживання у Запорізькій області. Заявник має право самостійного та вільного вибору дитячого закладу оздоровлення та відпочинку дітей, який розташований на території Запорізької області.

     Соціальна допомога надається один раз на рік для оздоровлення одного або декількох дітей, які виховуються в сім’ї заявника, шляхом часткової оплати вартості путівки до дитячого закладу.

     У разі подання заявником заяви на декількох дітей, розрахунок розміру соціальної допомоги здійснюється окремо на кожну дитину.

     Розмір соціальної допомоги становить 50% від загальної вартості  путівки, але не більшерозміру двох  прожитковихмінімумів на одну працездатну особу в розрахунку на місяцьта на момент звернення заявника (станом на 01.07.2018 ця сума складає 3682 грн.)

     За більш детальною інформацією просимо звертатися до управління соціального захисту населення Великобілозерської райдержадміністрації за адресою: с. Велика Білозерка, вул. 8 Березня, 5, тел. 2-03-49.

 

За інформацією Управління соціального захисту

наслення Великобілозерської райдержадміністрації

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *