Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

21 листопада 2015 року відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи

 

           У суботу, 21 листопада, мешканці Великої Білозерки зібралися біля пам’ятника Т.Шевченку, щоб віддати належну шану громадянському подвигу, вшанувати патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, щоб гідно  відзначити початок  доленосних для України подій - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

              

 

         Перед  зібранням виступив голова Великобілозерської районної  державної адміністрації Шворак Ю.М.  Він відзначив, що сьогоднішній мітинг  приурочений  Дню Гідності  та Свободи. Цей день – це свято, яке ми повинні  відзначати в пам’ять про  Помаранчеву  революцію 2004 року та Революцію  Гідності 2013 року, - зазначив голова районної державної адміністрації. Люди  повстали проти дій тодішньої влади, направлених на пригноблення людей,  пригнічення їх гідності. Вони повстали – і перемогли у боротьбі. І сьогодні, -  зазначив Шворак Ю.М., - ми бачимо відновлення і честі, і гідності людей. Це  свято не просто так започатковано. Багато людей віддали своє життя або  залишились каліками, щоб люди в Україні почували себе гідними і значимими.  Шворак Ю.М. закликав підтримувати один одного, гуртуватися навколо  гідності, совісливості, свободи, не забувати  про тих, хто сьогодні захищає  рубежі нашої країни у Луганській та Донецькій областях.  Голова адміністрації  висловив впевненість, що ми будемо всіляко відстоювати свою свободу, свою гідність, свою совість, цьому навчати своїх дітей і внуків. Тоді у нас буде міцна та незалежна Україна.

         До учасників урочистого мітингу звернувся заступник  Великобілозерського  сільського голови  Жмурко А.М.  Він наголосив, що цей день уособлює історію боротьби нашого народу за збереження своєї держави та її незалежність, за право українців жити у вільній, правовій європейській країні. Сьогодні минає друга річниця  початку Євромайдану, силовий розгін якого привів до тривалого протесту  проти антинародних дій влади. Це був початок  періоду важких випробувань для всієї України, який триває до цього часу.

                Учасники мітингу  хвилиною мовчання вшанували героїв майдану, які віддали своє життя за світле майбутнє України, та  запалили свічки.

 

       

 

         Нехай вогонь цих свічок буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті!

       

 

 

 А сотню вже зустріли небеса.. 

Летіли легко, хоч Майдан ридав…

І з кров´ю перемішана сльоза….

А батько сина ще не відпускав..

Й заплакав Бог, побачивши загін:

   Спереду – сотник, молодий, вродливий

І юний хлопчик в касці голубій,

І вчитель літній сивий-сивий

І рани їхні вже не їм болять…

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла… 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *