Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Молодіжний конкурс «Краща пара»

 

  15 травня 2016 року в комунальному закладі «Великобілозерська центральна районна бібліотека» Великобілозерської  районної ради Запорізької області, з метою розвитку творчої активності молоді,  удосконалення форм організації дозвілля, виявлення та підтримки талановитої молоді  району, в рамках відзначення Дня родини відбувся молодіжний конкурс «Краща  пара».

  Учасниками конкурсу стали читачі бібліотек району, дівчата та хлопці віком від 14 до  17 років, які виборювали титул «Краща пара», змагаючись у 10 раундах розважальної  програми.  Конкурсанти продемонстрували свої знання у літературній вікторині, показали свої акторські здібності та взяли участь у конкурсах, які вимагали від учасників спостережливості, кмітливості та знання правил етикету.

Переможцями конкурсу стали пара Артем Умеров та Альона Кирилова. Саме вони набрали найбільшу кількість балів, та за рішенням журі здобули титул «Краща пара». Їх нагороджено дипломами переможців та цінними подарунками.

 Іншим трьом парам учасників присвоєні номінації:

 «Найактивніша пара» - Олександр Прозоровський та Анастасія Кундик; «Найвигадливіша пара» -  Владислав Киричок та Аліна Цукило; «Найвеселіша пара» - Владислав Даниленко та Валерія Реміскова.

 Всі вони  нагороджені дипломами та заохочувальними призами за участь у конкурсі «Краща пара». Свято закінчилося переглядом відео - легенди «Найкраща притча про кохання».

             

    

Завідувач центральної районної бібліотеки Любов Тихенька.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *