Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Черговий етап конкурсу   «Найкращий читач України – 2016»

 

Відбувся черговий етап конкурсу   «Найкращий читач України – 2016»

 

               В квітні 2016 року працівниками комунального закладу «Великобілозерська районна дитяча бібліотека» Великобілозерської районної ради  було проведено районний етап  найкращого та наймасштабнішого читацького конкурсу, в якому брали участь найактивніші, найерудованіші  читачі Великобілозерського району.

              Звання «Найкращий читач України – 2016»   у Великобілозерському районі вибороли своїми  глибокими  знаннями, блискучою ерудицією та залізною логікою,  такі учні 6 - 7 класів: Кімлач Наталія, Шапотіннікова Валерія, Киричок Ольга, Бородкіна Діана.

             Висловлюємо  найтепліші слова подяки  депутату Запорізької обласної ради Батраку Ігорю Івановичу, за його небайдуже ставлення  до проблем  закладів культури, розуміння непересічної важливості  бібліотечної справи та виховання читаючого  підростаючого покоління,  за матеріальну підтримку, надану  в організації поїздки чотирьох конкурсантів та трьох працівників бібліотек до м. Запоріжжя, де вони  мали змогу прийняти участь в обласному етапі цього Конкурсу.

       Серед  29  конкурсантів з районів,  Кімлач Наталія, учениця ЗОШ № 4, завдяки своїй начитаності та ерудиції, зайняла друге призове місце серед учнів 7- х класів  в обласному конкурсі, за що  була  нагороджена Почесною Грамотою і  відзначена подарунком. Шапотіннікова Валерія, Киричок Ольга та Бородкіна Діана були відзначені Подяками за активну участь в обласному етапі Конкурсу та заохочувальними подарунками.

       Протягом багатьох років наші діти приймають участь в цьому Конкурсі, але такі високі результати досягнуті  вперше.  Це є показником  бібліотечної роботи в районі.

        Підтвердженням доброї справи та найкращою подякою від дітей були очі, які світилися радістю від участі та перемоги, позитивні  емоції,  отримані від конкурсних завдань, екскурсій, зустрічі з письменником Запоріжжя Олександром Виженком.   

       Вважаю, підтримка дітей – це головне завдання. Адже діти – майбутнє України. 

        Від усього серця бажаємо Вам здоров`я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.    

 

          З вдячністю,

батьки дітей Кімлач В.О., Бородкіна Є.В.,  Шапотінніков Р.В., Киричок В.В,

та завідувач  КЗ «Великобілозерська РДБ» ВРР О.П.Чебан

                                                                                                                                                 

 

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *