Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

07 лютого 2017 року  відбулася оперативна нарада  у голови районної ради з працівниками виконавчого апарату ради

 

         На нараді заслухали інформацію  начальника фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради – головного бухгалтера про стан проходження процедури  електронної закупівлі вугілля  в системі "Prozorro".

         Розглянули також звернення  батьків  учнів загальноосвітньої  школи І-ІІ ступенів №4  щодо внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2016 року  № 13 "Про забезпечення безоплатним гарячим харчуванням дітей загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів  Великобілозерського району на 2017 рік", передбачивши   гаряче  харчування за рахунок  коштів  районного бюджету і для дітей  із сімей, які отримують допомогу  відповідно до Закону України "Про державну соціальну  допомогу малозабезпеченим  сім'ям". Дано доручення  звернутися до відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації з пропозицією розглянути це питання, підготувати відповідний проект рішення про внесення змін до рішення районної ради від 22.12. 2016  № 13 "Про забезпечення безоплатним гарячим харчуванням дітей загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів  Великобілозерського району на 2017 рік" та внести його на розгляд районної ради.

         Під час робочої поїздки першого заступника голови Запорізької обласної ради Семенкова Є.О. вносилась пропозиція  після вивільнення приміщення адміністративної  будівлі  комунального закладу "Великобілозерська центральна районна лікарня" Великобілозерської районної ради Запорізької області  частину його віддати  в оренду  Великобілозерському експлуатаційному  цеху комунального підприємства "Облводоканал".  На нараді обговорено це питання та дано доручення звернутися до головного лікаря центральної районної лікарні Сторожко О.С.,  як до балансоутримувача, з проханням визначитись щодо площі, яку планується здавати в оренду або у  позичку.

         З метою максимального використання можливостей забезпечення повноцінного функціонування  полігону твердих побутових відходів було вирішено направити до Великобілозерської районної державної адміністрації запит щодо  надання потреби у придбанні  спеціалізованої техніки для полігону.

         На нараді розглядались також інші актуальні питання.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *