Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулася оперативна нарада

        25 січня 2017 року  на оперативній нараді у голови районної ради обговорено  питання реформи первинної ланки охорони здоров'я. Зокрема, зупинились на питаннях: як обрати свого лікаря; коли почнеться приписна кампанія з сімейним лікарем та  скільки часу вона триватиме; договір з лікарем буде у паперовому вигляді чи електронному, який юридичний статус цього договору; хто обслуговуватиме пацієнтів, якщо лікар захворів або у відпустці; як замінити лікаря в сільській місцевості, якщо там немає вибору та багато інших.

         Було вирішено провести нараду з  цього питання за участі  головного лікаря комунального закладу "Великобілозерський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області та запросити на цю нараду першого заступника голови районної державної адміністрації  Ярмоленко А.І.

         Піднімалось на нараді також питання фінансування закладів охорони здоров'я  району у 2017 році та  розміщення ФАПу на території Червоної сільської ради.

         Учасників наради  було ознайомлено із постановою Центральної виборчої комісії від 24.01.2017 №6 "Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад  об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року". Відповідно до цієї постанови  перші вибори  депутатів до Великобілозерської сільської об'єднаної територіальної громади та вибори  Великобілозерського сільського голови призначені  30 квітня 2017 року.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *