Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

24 червня 2016 року відбувся урочистий захід присвячений Дню Конституції України

         24 червня 2016 року в комунальному закладі «Великобілозерський районний будинок культури» Великобілозерської районної ради Запорізької області відбувся урочистий захід, присвячений Дню Конституції України. В урочистому заході взяли участь голова районної ради Лизюра В.М., заступник голови районної ради Василенко О.А., особи місцевого самоврядування, державні службовці, керівники установ, організацій та громадськість району.

 

          У своєму виступі голова ради зазначив що сьогодні ми відзначаємо двадцяту річницю від дня ухвалення Конституції України - головного документа, який окреслює основні права і свободи людини, визначає найважливіші суспільні відносини, територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку. Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування-випробування на єдність та територіальну цілісність та звернувся до усіх громадян, громадських організацій району із закликом об`єднати зусилля задля порозуміння у суспільстві, успішного розвитку нашого регіону, майбутнього нинішнього та прийдешніх поколінь.

   

        Наприкінці свого виступу Лизюра В.М. привітав всіх присутніх із Днем Конституції України, а державних службовців з Днем державної служби , побажав всім витримки і терпіння таких необхідних у вашій роботі. Ніколи не забувати про своє високе призначення-вірно чесно служити державі своєму народу. Тільки високий професіоналізм, чесність відповідальність   ефективне управління на всіх рівнях влади це те що суспільство покладає на державних службовців. Також побажав всі миру, злагоди та здоров`я.

Після урочистої частини відбулася концертна програма.

   

 

     

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *