Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

20 травня 2016 року під головуванням Ходуса Олександра   відбулося засідання постійної  комісії районної ради з гуманітарних питань та соціального захисту  

  

       У роботі  комісії взяли участь голова районної ради Лизюра В.М. та  заступник голови районної  ради   Василенко О.А.

         Заслуховуючи звіт заступник начальника управління фінансів районної державної адміністрації  Симець Тетяни  про виконання районного бюджету за 1 квартал 2016 року, депутати поцікавились, чому такий низький відсоток використання коштів, передбачених на харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах району та на енергоносії. Симець Т.Л. пояснила, що головними розпорядниками коштів  не взято зобов'язання  на сплату  зазначених видатків.

         Багато запитань виникло у членів комісії до виконуючого обов'язки начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Осіпчук Марії під час розгляду питання "Про оптимізацію мережі навчальних закладів". Зокрема, депутатів хвилювало питання  підвозу дітей до шкіл. Осіпчук М.Г. запевнила, що це питання буде вирішено: область обіцяє допомогу у придбанні шкільного автобуса. Комісією зроблено висновок дане питання винести на розгляд сесії.  

          В питанні преміюванні голови районної ради та його заступника комісія вирішила розмежувати питання оплати праці голові районної ради та заступнику голови районної ради..

         Депутати  розглянули 15 питань, які вносяться на розгляд пленарного засідання сьомої сесії відповідно до розпорядження голови районної  ради  від 10 травня 2016 року  №20/01-15 "Про скликання  сьомої  сесії Великобілозерської районної ради сьомого  скликання" та проекти рішень із додаткових питань.

         За підсумками роботи комісії прийнято рішення винести зазначені питання на розгляд та затвердження сьомої сесії районної ради.

 

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *