Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

18 січня 2017 року відбулася зустріч працівників виконавчого апарату районної ради із начальником відділу фінансів

     

            18 січня 2017 року відбулася зустріч працівників виконавчого апарату районної ради із начальником відділу фінансів  районної державної адміністрації Потапенко Т.Д.

         Присутні на зустрічі хотіли отримати від начальника відділу фінансів райдержадміністрації пояснення на одне питання – чому  складається така ситуація з оплатою праці, що, наприклад,  сторож районної ради  отримуватиме  заробітну плату більшу, ніж спеціалісти виконавчого апарату  районної ради з вищою освітою та вислугою 10 і  більше  років.

         Лизюра В.М., голова районної ради, звернувся до Потапенко Т.Д. із запитанням, чому не забезпечено в повному обсязі потребу  районної ради  у фінансуванні заробітної плати за  бюджетним  запитом.

         Начальник фінансового відділу райдержадміністрації апелювала тим, що у районному бюджеті не вистачає коштів.

        Начальник фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради – головний бухгалтер зазначила, що під час селекторної наради з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, яка відбулася під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан наголосив, що необхідно зробити все, щоб не було зрівнялівки у заробітних платах працівників різної кваліфікації.

         Потапенко Т.Д. запевнила, що у березні 2017 року  за підсумками виконання районного бюджету під час розподілу вільних залишків можна буде  розглянути  питання дофінансування та внести зміни до районного бюджету.

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *