Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

29 вересня 2015 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з фінансово-економічних питань і бюджету.

         Члени постійної комісії розглянули  проекти рішень районної ради, які планується внести на розгляд пленарного засідання 56-ої позачергової сесії.

         Це, зокрема, питання про внесення змін до рішення районної ради від 03.07.2015 № 2 "Про затвердження переліку об’єктів і заходів, що фінансуватимуться у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження"; внесення змін і доповнень  до рішення районної ради від 22.01.2015 №2  "Про районний бюджет на 2015 рік" (зі змінами та доповненнями); зміни до Програми зайнятості населення у Великобілозерському  районі на період до 2017 року, затвердженої рішенням районної ради від 15.08.2013 №5 та  питання щодо передачі в позичку Великобілозерській районній виборчій комісії  Запорізької області нерухомого та  іншого окремого індивідуально визначеного  майна.

         У роботі постійної комісії з фінансово-економічних питань і бюджету взяли участь голова Великобілозерської районної ради Лосєва З.К. та заступник голови районної ради Бовтута С.М.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *