Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Напередодні пленарного засідання 57-ої чергової сесії Великобілозерської районної ради

         Напередодні пленарного засідання 57-ої  чергової сесії Великобілозерської районної ради шостого скликання  відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради: з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики; з фінансово-економічних питань і бюджету.

           Під головуванням  Володимира Супруна  депутати в першу чергу розглянули питання про включення до порядку денного сесії двох додаткових питань: "Про внесення  змін до  Концепції реформування  медичної галузі у  Великобілозерському районі до 2016 року, затвердженої рішенням районної ради від 08.11.2012 №6  (зі змінами та доповненнями)" та  "Про внесення змін до Програми розвитку освіти Великобілозерського району  на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 31.01.2013 №13 (зі змінами та доповненнями)". Цими проектами рішень передбачається збільшення обсягів фінансування  зазначених програм. Керуючись статтею 2.3.9 Порядку підготовки проектів рішень Великобілозерської районної ради та беручи до уваги невідкладність розгляду  питань, члени обох комісій  одноголосно прийшли до висновку  про необхідність внесення питань "Про внесення  змін до  Концепції реформування  медичної галузі у  Великобілозерському районі до 2016 року, затвердженої рішенням районної ради від 08.11.2012 №6  (зі змінами та доповненнями)" та  "Про внесення змін до Програми розвитку освіти Великобілозерського району  на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 31.01.2013 №13 (зі змінами та доповненнями)" на розгляд 57-ої сесії.

         Докладно на спільному засіданні  двох комісій було розглянуто звіт  районної державної адміністрації  про виконання  районного бюджету  за 9 місяців 2015 року та зміни до бюджету.

         Депутати розглянули й інші  проекти рішень, які планується внести на розгляд  57-ої  чергової сесії  Великобілозерської районної ради.

         У роботі  спільного засідання взяв участь  заступник голови Великобілозерської районної  ради  Сергій Бовтута.

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *