Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великобілозерська районна рада» (код ЄДРПОУ: 20484684) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

14 січня 2016 року у Великобілозерській районній раді відбулося пленарне засідання 4-ої позачергової сесії під головуванням В.Лизюри.

             У засіданні взяли участь  голова районної державної адміністрації Ю.Шворак, перший заступник та заступник  голови районної державної адміністрації, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій району.

            У ході сесійного засідання  депутати  внесли зміни та доповнення до рішення Великобілозерської районної ради від 24.12.2015 №7 "Про забезпечення безоплатним гарячим харчуванням дітей загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Великобілозерського району.  В обговоренні цього питання взяли участь депутати  З.Лосєва, В.Супрун.  Лосєва З.К. наголосила на необхідності посилення контролю за  організацією та якістю гарячого харчування в освітніх закладах району. Депутати підтримали  пропозицію Лосєвої  вивчити та  внести на чергову сесію районної ради питання "Про організацію харчування  у освітніх закладах району".

               Підтримали депутати і зміни до Регламенту районної ради.

              Активну участь у  обговоренні  питання "Про  внесення  змін і доповнень до рішення районної  ради  від 24.12.2015  № 9  "Про районний бюджет на 2016 рік"  взяли участь депутати З.Лосєва, В.Супрун, І Патенко, та присутні в залі – Гур'єва О.В., головний лікар комунального закладу "Великобілозерський центр первинної медико-санітарної допомоги" Великобілозерської районної ради Запорізької області, Подорожко Н.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації, Корж Г.Д., Великобілозерський сільський голова, Кириленко О.Ф., завідувач  сектору державного земельного кадастру, Богослав М.І.- Червоний  сільський голова, Онушко А.В., начальник  відділу житлово-комунального господарства районної державної адміністрації.     Зауваження, які були висунуті доповідачу, начальнику управління фінансів райдержадміністрації  Т.Потапенко, - чому  не були використані у минулому році кошти головними розпорядниками коштів, зокрема,  відділом освіти, молоді  та спорту райдержадміністрації  та комунальним закладом "Великобілозерська центральна районна лікарня" Великобілозерської районної ради  Запорізької області. Депутат З.Лосєва  наголосила на недостатньому контролі з боку управління фінансів  райдержадміністрації за використанням   коштів  їх розпорядниками.

             Голова районної державної адміністрації  Ю.Шворак  зазначив, що він визнає зауваження і критику депутатів районної ради щодо відповідальності  керівників  відділів, установ, закладів  за використання кожної копійки. Голова райдержадміністрації наголосив, що він буде вимагати  від керівників  чіткого виконання своїх посадових обов'язків та контролю за своїми підлеглими, щоб усі кошти витрачалися  прозоро і раціонально. 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

         Офіційні сайти

 

              

         

       

      

   

 

 

               Преса

        

        

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *